Van rups naar vlinder

Gepubliceerd op 25 juni 2021 om 20:44

Leonie vroeg mij of ik onderstaande tekst wou publiceren...................natuurlijk :-)

Goed nieuws!

 

 

Blue Morpho komt binnenkort uit!!!

 

Na hard werken met een top team van HL Productions ben ik heel blij te vertellen dat de proefversie van Blue Morpho uit is. De demo is klaar en de definitieve opnames gaan beginnen en naar verwachting zal de cd in in de tweede helft van 2021 uitkomen. Ik ben heel enthousiast over het resultaat en kan niet wachten tot de cd met 12 liedjes uitkomt.

Blue morpho gaat over een reis van een rups naar een vlinder, over groei in

bewustzijn. De inspiratie voor mijn liedjes vond ik in een moeilijke periode in mijn leven. Muziek heeft me toen houvast gegeven en geholpen om uit deze fase te komen. Ik hoop met mijn muziek veelmensen te inspireren en kracht te geven.

 

In deze bijzondere tijd is het plannen van een cd presentatie nog onzeker, maar we gaan in de komende weken wel plannen maken. We houden jullie op de hoogte!

 

Wil je de cd alvast reserveren stuur dan een bericht naar info@leoniefranssen.nl of contact@hl-productions.nl


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.